aantrekkelijk

Hoe je als man aantrekkelijk wordt voor het andere geslacht, is uitgebreid beschreven in het geweldige boek ‘Het Geheim van Aantrekkingskracht‘ van de AttractionGym. In dit artikel lees je mijn visie en ervaringen van de afgelopen jaren over aantrekkelijkheid.

Ook al is aantrekkelijkheid volledig subjectief, als man kun je er zeker wat aan doen om (véél) meer in de smaak te vallen bij vrouwen.

In dit artikel leer je:

 • Wat aantrekkelijk zijn inhoudt.
 • Wat je VANDAAG NOG kan doen om aantrekkelijker te worden.
 • Welke aspecten cruciaal zijn om meer aantrekkingskracht te hebben bij meiden.
 • 6 stappen om algeheel aantrekkelijker te worden.
 • Wat je wil blijven doen om aantrekkelijk te BLIJVEN.

STAP 1 - VIND JEZELF AANTREKKELIJK

De meest aantrekkelijke persoon in de ruimte is degene die zichzelf het meest aantrekkelijk vindt.

Ga maar eens na. Plaatsen waar je je regelmatig bevindt waar andere mensen zijn. Degene die zichzelf het meest aantrekkelijk & het leukst vindt, is vaak degene die het meest aantrekkelijk IS.

En dat hoeft niet betekenen dat iemand er goed uitziet. Dat kan zeker meehelpen, maar staat niet bovenaan. Het is meer hoe diegene zich voelt over zichzelf.

Wil je aantrekkelijker worden voor vrouwen? Begin dan aan jezelf te werken. Ga met je jezelf aan de slag en zorg ervoor dat je jezelf oprecht een toffe gast vindt.

Wat gebeurd er als je jezelf maar niets vindt? Je bent vrijwel altijd negatiefpessimistisch, en je ziet jezelf en het leven als een zware last. Denk je dat chicks dat aantrekkelijk vinden? Absoluut niet!

Het draait erom dat je jezelf bevestiging geeft, je prijst jezelf, je bent happy met jezelf, je accepteert jezelf, je vindt jezelf cool. Daar begint het mee! Als je dat gedeelte al voor elkaar hebt, zul je zien dat je een magneet van aantrekking wordt.

Op het moment dat ik leerde om mezelf IEDERE DAG OPNIEUW in een positief daglicht te zetten, kwamen de vrouwen vrijwel moeiteloos op mijn pad (en in mijn bed).
aantrekkelijk
Robert Jansen
Conversatie Koning

Laten we eerlijk zijn:

 • Geen enkele vrouw zit te wachten op een man die constant bevestiging nodig heeft
 • Vrouwen willen geen slappe hap
 • Vrouwen willen geen ja-knikkers
 • Hoe kan een vrouw jou aantrekkelijk vinden als je jezelf maar niets vindt?
 • Hoe kan iemand anders positief over jou zijn als jij jezelf constant naar beneden haalt?

Hoe het ook went of keert, je wilt jezelf als aantrekkelijke, strijdlustige en fantastische vent zien. Ook al is je leven nu kut, voel je je belabberd, is je relatie net uit of zit je diep in de schulden… 

Werk aan jezelf en heb vertrouwen in jezelf.

STAP 2 - ZORG GOED VOOR JEZELF

aantrekkelijkWil je aantrekkelijk worden? Zorg dan goed voor jezelf. Besteed aandacht aan zowel je innerlijke conditie als aan hoe je eruit ziet!

 • Sport regelmatig. Het liefst 3 x per week krachttraining, voor een beter fysiek EN mindset! 
  Niet alleen zul je er beter uitzien, je wordt algeheel aantrekkelijker, omdat je diverse psychologische veranderingen teweeg brengt voor meer succes met vrouwen én meer succes in je leven.
 • Voed jezelf fatsoenlijk. Het is zo ontzettend belangrijk dat je kapt met junkfood en dat je gezond gaat eten. Kun je nog niet koken? Neem een kookcursus of vraag je moeder/zus/buurvrouw/die lekkere chick van je werk of ze je wil leren koken. 
 • Verzorg je uiterlijk. Je kleding, je kapsel, doe een geurtje op, zorg ervoor dat je schoon bent! Dit is ZO ontzettend belangrijk… Vrouwen letten hier oog voor, zonder dat we het door hebben. Geef eens een keer €500,- uit om je garderobe te vernieuwen. Gooi je nike’s weg en koop kleding voor echte mannen. Verzorg jezelf goed en laat geen haar groeien daar waar het niet hoort.
 • Bouw een leven op waar je trots op bent. Hierover zo meer.
 • Zorg dat je je zaakjes op orde hebt. Financieel, je gezondheid, je sociale leven, je ontwikkelingspunten en in hoeverre je in contact staat met jezelf. Vooral die laatste is CRUCIAAL.

Wat gebeurde er toen ik aan slag ging met 1) mijn gedachten, 2) mijn emoties, 3) mijn kijk op mezelf en 4) mijn kijk op de wereld?

Basically, ik nam de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven. Ik STOPTE geleefd te worden en begon met het bepalen van mijn eigen leven… Boy o boy, vrouwen vonden me ineens ontzettend aantrekkelijk.

STAP 3 - WEES DE MAN MET EEN MISSIE: CREËER HET LEVEN WAAR JE TROTS OP BENT

Om aantrekkelijk te worden en meer aantrekkingskracht te ervaren bij meiden, wil je een leven bouwen waar je trots op bent. 

ALLES wat ik in dit stuk schrijf komt neer op één ding:

Het gaat er niet om hoe andere mensen naar je kijken, wat ze van je vinden of ze je aantrekkelijk vinden. Het gaat erom hoe JIJ naar jezelf kijkt, wat JIJ van jezelf vindt en of JIJ jezelf aantrekkelijk vindt. Hoe voel jij je over jezelf? Hoe zie je jezelf?

Vrouwen vinden het prachtig als ze een man tegenkomen met een missie. Het maakt je ontzettend aantrekkelijk als je een passie hebt. Iets waar je voor leeft.
aantrekkelijk
Robert Jansen
Conversatie Koning

Heb jij een missie? 
Heb je een passie?
Is er iets waar je voor leeft?
Sta je elke dag op met een hoger doel? 
Is er iets wat je drijft?

En dan bedoel ik niet de godganse dag gamen met je Vietnamese vrienden, al levend op pizza’s, tosti’s en cola. 

Joh, als jij daar vrolijk van wordt dan moet je dat helemaal zelf weten. Verwacht alleen niet dat die hete chick in de club daar een natte poes van krijgt als je vertelt dat dat jouw passie is.

Vrouwen houden van:

 • Sterke mannen (zowel fysiek als mentaal sterk)
 • Oprechte en authentieke mannen
 • Assertieve mannen
 • Onafhankelijke mannen die ergens voor staan en een mening hebben
 • Gasten die zich naast hun macho gedrag ook kwetsbaar durven op te stellen
 • Mannen die een leven hebben

Vrouwen vinden het aantrekkelijk als de man onafhankelijk is van de vrouw. Hij zorgt goed voor zichzelf, vindt zichzelf cool en hij heeft een leven. Een leven waar hij trots op is, of in elk geval bouwt aan een leven waar hij trots op is. 

Als je dat kan laten zien aan haar, dan laat je automatisch zien dat je:

 • Sterk bent
 • Onafhankelijk bent
 • Goed voor haar kan zorgen
 • Gedreven bent
 • Vrijheid hebt
 • Aantrekkelijk bent
 • Geen f#cking zombie bent, maar echt bezig bent om iets van het leven te maken.
aantrekkelijk

STAP 4 - WEES OPRECHT & AUTHENTIEK

Om aantrekkelijk te zijn wil ik je vanaf nu één ding aanraden verplichten om te doen. KAP met proberen perfect te zijn. Gooi perfectie uit het raam. In plaats van perfect te willen zijn, wil je ECHT zijn.

Je bent een mens. Je bent niet perfect, je bent geen macho man zonder angsten en onzekerheden. Toen je klein was piste je in bed en sliep je met een knuffel tegen je aan. Toen je 8 jaar was, was je bang voor muggen. Bij je ontmaagding kreeg je hem van zenuwen niet omhoog. WHO CARES.

Kap er mee om jezelf zo stoer en tof voor te doen. De kracht van kwetsbaarheid wordt regelmatig & onterecht gigantisch vergeten. Vooral in deze tijd van hiphop en macho gedrag. We willen allemaal de ‘alpha man’ zijn waarbij we denken zo luidruchtig en groots mogelijk te moeten zijn.

Vrouwen vinden een man veel aantrekkelijker als hij oprecht en authentiek durft te zijn. Authentiek DURVEN zijn betekent volledige zelfacceptatie (=onwijs aantrekkelijk!).

Voor een vrouw is het veel fijner bij iemand in de buurt te zijn die cool met zichzelf is, in plaats van bij iemand die veel te hard zijn best probeert te doen. Daar worden mensen alleen maar ongemakkelijk van, omdat je zelf ook onwijs ongemakkelijk bent

Hoe fijner, makkelijker en relaxter jij bent in jouw omgang met anderen, hoe fijner, makkelijker en relaxter ANDEREN het ook vinden om met jou om te gaan. Het klinkt zo logisch en dat is het ook.

Doe wat je zegt.
Wees een man van je woord.
Bepaal voor jezelf wie je bent en wie je wilt zijn.
Wees die persoon.

STAP 5 - WEES OPEN & ASSERTIEF

Jezelf goed kunnen uiten en voor jezelf opkomen zijn twee ONWIJS aantrekkelijke eigenschappen. 

Ben je verlegen? Zorg er dan voor dat je dat overwint!
Zie je jezelf als introvert? Vind manieren om socialer te worden!

Wat je ook kan doen om aantrekkelijker te worden voor vrouwen is om je eigen gespreksskills op te krikken en jezelf te kronen tot een Conversatie Koning of Gespreksninja.

Het is grappig om te zien dat ALLES wat in dit stuk besproken wordt met elkaar verbonden is.

Als je aan jezelf merkt dat je jezelf beter kan verwoorden, wordt je automatisch zelfverzekerder. Door te oefenen met goed voor jezelf te zorgen, ga je je beter over jezelf voelen, waardoor je makkelijker durft te praten. 

Dat heeft weer een uitwerking op hoe je jezelf voelt, hoe je jezelf ziet en je mate van aantrekkelijkheid.

Op het moment dat ik er voor koos om de videotraining te volgen van Conversatie Koning en aan de slag ging met mijn conversatie skills met vrouwen, steeg mijn aantrekkelijkheid aanzienlijk.

Ik leerde:

 • Hoe spreek ik een vrouw aan…
 • Hoe zorg ik ervoor dat het gesprek op gang blijf…
 • Hoe maak ik het gesprek spannend…
 • Hoe zorg ik voor meer intimiteit in gesprekken…
 • Wat moet ik doen om meer de diepte in te gaan met haar…
 • Hoe maak ik gesprekken seksueel, zonder als een creep over te komen…

Dit had er voornamelijk mee te maken dat ik zag wat er allemaal mogelijk is en dat vrouwen het juist heel cool vinden als je op een bepaalde manier met ze praat… Op een manier wat ze niet gewend is.

Door oprecht, speels, authentiek en seksueel met haar te DURVEN praten, word je automatisch gigantisch aantrekkelijk. Meiden zijn het niet gewend dat je durft te zeggen wat je wilt zeggen. De meeste mannen hebben een geheime agenda en doen alsof ze alleen vrienden willen zijn. 

Bullshit & onaantrekkelijk. Ze weet het allang, get over it…

Wat is aantrekkelijker?

Het ligt voor de hand, kijk daarom wat je vandaag nog kan doen om meer aantrekkelijk te worden:

 • Dik vs atletisch gespierd.
 • Onverzorgd vs hygiënisch.
 • Agressief vs assertief.
 • Twijfelachtig vs zelfverzekerd.
 • Neerslachtig vs optimistisch.
 • Heel goed zijn in gamen vs voor de fun elke dag een wandeling in het bos maken.
 • Geen mening hebben vs duidelijk hebben waar je voor staat.
 • Aan de bar staan en dronken worden vs water drinken en met mensen gesprekken voeren.
 • Klagen en niets aan de situatie doen vs niet klagen en iets aan de situatie doen.

STAP 6 - BLIJVEND JE AANTREKKELIJKHEID VERHOGEN

Als laatste wil ik nogmaals benadrukken dat aantrekkelijk zijn voor een ander VOLLEDIG subjectief is.

Een vrouw kan jou helemaal geweldig vinden en mij helemaal niets, of omgedraaid. Daarbij kan je vijf jaar geleden zeer onaantrekkelijk zijn geweest, maar heb je je zo ontwikkelt dat vrouwen voor je vallen.

Dat laatste heb ik zelf doorgemaakt. Daar ik járen terug vrijwel geen succes met vrouwen had, heb ik door keihard aan mezelf, mijn conversatieskills en mijn leven te werken FENOMENAAL succes met vrouwen mogen ervaren.

Aantrekkelijk worden doe je niet in één dag. Aantrekkelijk zijn bouw je langzaam op.

Kies daarom niet voor de makkelijke weg, maar investeer in jezelf. Als je écht aantrekkelijk wilt worden en je bent er serieus over, wil je jezelf verdiepen in hoe aantrekkelijkheid werkt en wat vrouwen ECHT  zoeken in een man. Alles hierover lees je in het boek wat je voor nog geen €30,- aanschaft! De meeste mannen doen niet eens moeite en zullen het moeten doen met de dikkere, wanhopige vrouwen.

Wat wil jij?

Bouw je leven op tot iets moois, iets waar je trots op bent. Wees trots op jezelf, vind JEZELF cool. Word assertief, versla verlegenheid en word de beste versie van jezelf. Door jezelf een aantrekkelijk & gaaf persoon te vinden, word je automatisch als aantrekkelijk & gaaf ervaren door anderen. Het begint bij jou!
aantrekkelijk
Robert Jansen
Conversatie Koning
Deel dit bericht op...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest