Sociale Superster van AttractionGym Review WAANZINNIG (LET OP)

Als je overweegt om aan de gang te gaan met Sociale Superster (voorheen Gym30) van AttractionGym wil je eerst weten of het de investering waard is.  Niet gek, want de prijs mag er zijn.  Vorig jaar ben ik zelf met de online videocursus aan de slag gegaan. Het was een waanzinnige tijd en ik heb..

Read more

Dirty Talk Geheimen van Luuk Zwart ebook Review en Ervaringen

Als je kijkt naar de meeste boeken over seks, liefde, relaties en intimiteit dan zijn die ronduit kut.  Slechts over een klein deel valt te zeggen: “Daar heb ik echt iets aan gehad.” Tot dusver behoort al het materiaal van sekscoach Luuk Zwart daar consistent bij. Niet alleen zijn blogs zijn interessant, vernieuwend en hebben..

Read more

Hoe word je aantrekkelijk? Gebruik deze 6 tips voor waanzinnige aantrekkingskracht!

aantrekkelijk

Hoe je als man aantrekkelijk wordt voor het andere geslacht, is uitgebreid beschreven in het geweldige boek ‘Het Geheim van Aantrekkingskracht‘ van de AttractionGym. In dit artikel lees je mijn visie en ervaringen van de afgelopen jaren over aantrekkelijkheid. Ook al is aantrekkelijkheid volledig subjectief, als man kun je er zeker wat aan doen om (véél) meer..

Read more

Ben je verlegen? Versla verlegenheid met deze krachtige tips!

verlegen

Kort gezegd ben je verlegen als je ongemakkelijk/onzeker of nerveus bent in sociale situaties. De mate van verlegenheid is bij iedereen anders. In dit artikel lees je: Verschillende maten van verlegen zijn. Hoe je verlegenheid vermindert. Wat je moet doen om verlegenheid helemaal de das om te doen. De meest krachtige & praktische manier om..

Read more

Gespreksninja van Versiercoach Review en Ervaring: De voor- en nadelen!

gespreksninja

Mooi dat je een kijkje neemt bij Gespreksninja. Gespreksninja, een online cursus die ontwikkeld is door Tim Veninga. Tim is het brein achter Versiercoach. Net als de AttractionGym coachen zij mannen om meer succes met vrouwen te krijgen. In dit artikel lees je: Wat je van Gespreksninja kan verwachten Wat geweldig is aan Gespreksninja De..

Read more

5 Simpele Tips Voor Meer Charisma

charisma

Als je charismatisch bent, betekent het dat je direct opvalt tussen de menigte. Een charismatisch persoon heeft een uitstraling uit duizenden en valt bij veel mensen in de smaak.  Kijk naar een Will Smith, Barack Obama, Morgan Freeman of Gordon Ramsay. In dit artikel lees je: Wanneer je charismatisch bent. Hoe charisma jou meehelpt in..

Read more

5 Geweldige Tips Om Socialer te Worden Als Introvert

introvert

Als introvert persoon hebben we het niet makkelijk in een maatschappij waar populariteit, outgoing zijn en uitmuntende sociale vaardigheden hebben belangrijker dan ooit zijn. Een introvert persoon krijgt er energie van als hij/zij op zichzelf is. Ze laden zich op terwijl ze alleen zijn. Een extravert persoon krijgt juist veel energie in zijn/haar omgang met mensen. In dit..

Read more