videotraining

In dit artikel lees je mijn review en ervaringen met de videotraining Conversatie Koning.

Conversatie Koning, opgezet door Daan en Arnoud van de AttractionGym is een training waarin je het volgende leert:

 • Je wordt een effectievere communicator.
 • Je krijgt meer plezier in je gesprekken.
 • Je sociale vaardigheden worden tot ongekende hoogtes getild.
 • Meer en leukere vrouwen (in je bed).
videotraining

Waaruit bestaat Conversatie Koning?

Bij Conversatie Koning hoort het ebook ‘De Kroonjuwelen’. Hierin staan minimaal 575 voorbeeldzinnen in.

Elke module wordt in dit ebook samengevat, zodat je de belangrijkste punten op een rijtje hebt. Per module worden ongekend veel voorbeelden gegeven.

Hieronder een kort overzicht van wat je kan verwachten:

 1. De basis van je gesprek leer je in Module 1.
 2. In Module 2 staan statements centraal en hoe je reageert op saaie, standaard vragen. Je leert tevens hoe je in je gesprek sprongen naar andere onderwerpen maakt als je dat wenst. Bijvoorbeeld als een gesprek doodloopt, saai wordt of simpelweg omdat je het over iets anders wilt hebben.
 3. Module 3 gaat verder en tilt je naar het volgende niveau. Daan en Arnoud gaan uitgebreid in op flirten. Het biedt 12 flirtmanieren en in het ebook staan ontzettend veel voorbeelden die je direct kan toepassen om je gesprekken met vrouwen spannend te maken. 
 4. Een vrouw verliefd maken leer je in Module 4.
 5. Als je van plan bent om met een vrouw naar bed te gaan, dan wil je ervoor zorgen dat jullie interactie geregeld seksueel is. Dit leer je in Module 5. In het ebook staan 6 pagina’s vol met voorbeelden. Hiermee maak je het gesprek intiem en spannend. 
 6. Last van ongemakkelijke stiltes of het ‘ik-weet-niet-wat-ik-moet-zeggen’ syndroom? Module 6 biedt een vangnet voor deze veelvoorkomende problemen.
 7. Bonusmodule 1: Hoe je omgaat met haar bijdehante opmerkingen en cockblockers. Eigenlijk wordt in deze module alles behandeld als je te maken krijgt met weerstand in welke vorm dan ook.
 8. Bonusmodule 2: Hoe maak je de move; van gesprek naar de eerste zoen.
 9. Bonusmodule 3: In deze video van 40 minuten krijg je combinatie van Daan in actie en een stuk theorie over vrouwen overdag aanspreken, zoenen en meenemen naar huis. Door letterlijk te zien hoe Daan het aanpakt leer je ontzettend veel over hoe je je wilt gedragen overdag, je lichaamstaal, intonatie en de dingen die je zegt.

Wil jij er binnenkort ook zo bijliggen?

Benut de videotraining

Onwijs belangrijk is HOE je de training ten volle benut. 

Ik heb zelf gemerkt dat je alleen al door naar de video’s te kijken verschil merkt. Je hoeft hiervoor niet eens bewust theorie toe te passen in de praktijk.

Dit heeft de maken met het principe bewustwording. Ga maar eens na, vrijwel alle interacties die je voert of niet voert gaan op de automatische piloot. Jouw manieren van gespreksvoering en jouw idee over hoe je in sociale situaties handelt is allemaal gedreven vanuit een automatisme.

In de video’s komen gespreksdynamieken en de basis van conversaties aan bod. 

Door Conversatie Koning ga je nadenken en word je gedwongen zelfreflectie toe te passen. Je gaat ineens zien waar het in jouw gesprekken misgaat en krijgt waardevolle alternatieven aangereikt. Daarom heeft het al effect door alleen maar naar de video’s te kijken en te luisteren.

Des te hoger je resultaat als je met alle informatie gaat experimenteren. 

De videotraining heb ik zelf jaren geleden aangeschaft en nog steeds heb ik er profijt van. Er worden zoveel voorbeelden gegeven, het is tijdloos en kan op elk gewenst moment worden opgehaald wanneer je maar wilt.

Wat je niet krijgt in deze videotraining

Toen ik net begon aan mijn reis om meer succes met vrouwen te krijgen werd mijn persoonlijkheid behoorlijk beïnvloed door alle filosofieën en idealen van ‘Pick-up Artists’. Ik had het idee dat ik iemand anders moest zijn om meer succes met vrouwen te krijgen.

In de videotraining Conversatie Koning leer je daarentegen hoe je socialer wordt op een authentieke manier

Geen vervorming van je persoonlijkheid. Geen inbreuk op wie jij echt bent. Daar hoef je dus echt niet bang voor te zijn dat het gebeurt. En dat is wel heel fijn om te weten.

De videotraining is er niet voor niets

Een ebook met meer dan 500 voorbeeldzinnen en theorie is leuk, maar in de video’s leer je hoe je alles op de juiste manier uitvoert.

Intonatie is bijvoorbeeld cruciaal. Maar ook hoe je er zelf bij staat, hoe je je gedraagt, of je er bij lacht of niet. Dus hoe je het zegt is minstens zo belangrijk als wat je zegt.

Door met alles te gaan experimenteren zul je sowieso op je bek gaan. Je gaat merken dat sommige vrouwen wel leuk reageren, terwijl anderen je uitmaken voor arrogante zak of je gewoonweg negeren.

Je moet wel tegen een stootje kunnen. 

Naarmate je meer oefent merk je dat vrouwen beter reageren. Je krijgt steeds meer door wat wel en niet werkt. Door eropuit te gaan en dingen uit te proberen maak je van jezelf je eigen coach en student in één. 

Theorie → Uitproberen → Falen → Leren → Meer theorie → Meer uitproberen → Succes

Na een tijd wordt alles second nature. Je ‘krijgt het door’. En dat gevoel van overwinning is geweldig. Je merkt hoe leuk vrouwen op jou reageren. Je ziet hoe je uit je schulp kruipt en dat ook jij oude overtuigingen en gedragingen achter je kan laten.

Alles wat jou in het verleden is aangeleerd, of in mijn geval niet is aangeleerd laat je achter je en vervang je door speelse interacties die jou drukke avonden en slapeloze nachten gaat bezorgen. En nee, niet gevuld met werkstress, maar met leuke avontuurtjes 😉

Wat je wel krijgt in deze videotraining

Je wilt het beste uit jezelf halen en ervoor zorgen dat je gesprekken met wie dan ook veel leuker, spannender en effectiever worden. Je wilt aantrekkelijk zijn en meer vrouwen in je leven.

Niet alleen ga je merken dat je communicatie met mooie vrouwen beter wordt. Op het werk, met je vrienden, bij je familie, OVERAL merk je het. En dat maakt het zo’n krachtige en veelzijdige training.

Overal en nergens ga je leren vrouwen te versieren en over een tijdje mag je je zelf een Conversatie Koning noemen.

Voor meer informatie over Conversatie Koning, klik op de link hieronder.

Deel dit bericht op...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest