Als je kijkt naar de meeste boeken over seks, liefde, relaties en intimiteit dan zijn die ronduit kut. 

Slechts over een klein deel valt te zeggen: “Daar heb ik echt iets aan gehad.”

Tot dusver behoort al het materiaal van sekscoach Luuk Zwart daar consistent bij. Niet alleen zijn blogs zijn interessant, vernieuwend en hebben duizenden mannen geholpen beter te worden in bed.

Het eerste gepubliceerde boek ‘de Meesterminnaar Methode‘ en zijn pas nog gelanceerde ‘Ejaculatie Trainer‘ maken samen met ‘Dirty Talk Geheimen‘ een prachtig lijstje om onze skills in bed te verbeteren.

Zo nu, Dirty Talk Geheimen; hoe je een conversatie koning wordt IN BED. 

Lees op deze pagina mijn bevindingen met het ebook: 

 • Wie is toch die mysterieuze coach Luuk Zwart?
 • Mijn ervaring met Dirty Talk Geheimen.
 • Een beknopte weergave van wat je gaat aantreffen.
 • De kracht van dirty talk & waarom dit veel verder gaat dan het slechts opnoemen van een aantal geile zinnen.
 • Waarom je het wel zou willen lezen.
 • Waarom je het niet zou willen lezen.
 • Voor wie Dirty Talk Geheimen geschikt is en voor wie vooral niet.

Check op het einde een kleine bonus. Scroll niet direct naar beneden. Lees rustig verder…

Wie is Luuk Zwart?

Er is barweinig bekend over het werkelijke bestaan van Luuk Zwart.

Op sommige pagina’s wordt over hem gesproken. Tim Veninga beweert dat het zijn ‘homie’ is. In werkelijkheid weten slechts weinigen wie Luuk Zwart ECHT is.

dirty talk geheimen
Er is weinig bekend over wie Luuk Zwart werkelijk is.

Het leuke is dat hij niet onder zijn eigen naam te werk gaat. Hij brengt alles uit onder ‘Luuk Zwart’. Terwijl hij helemaal niet zo heet. Hoe hij wel heet, wil hij liever niet naar buiten brengen.

Daarom ga ik verder niet in op wie hij is. Laat de mysterie maar voortduren. Het enige wat ik weet is dat hij mega veel impact op mijn leven en dat van vele andere mannen heeft. 

Al jaren coacht hij mannen (en tegenwoordig ook vrouwen) om hun vaardigheden in bed te verbeteren. Persoonlijk ben ik een groot fan van hem. Zonder Luuk (of Hans, Mohammed of Herman, wie zal het zeggen) was mijn seksleven nu niet zo geweldig geweest.

We mogen hem dus wel eens bedanken voor alles wat hij heeft gedaan. En niet alleen wij mannen trouwens. Ook de vrouwen met wie wij het genot delen mogen coach Luuk Zwart dankbaar zijn. Zonder hem hadden zij nu nog steeds die zielloze 2 minuten seks gehad.

Korte weergave van wat je kan verwachten

 • Hoofdstuk 1 & 2 leggen de basis neer van Dirty Talk Geheimen en hoe je je stem op de juiste manier gebruikt zodat je chick zo geil wordt als een loops konijntje.
 • Hoofdstuk 3 laat de ‘6 fasen van seksueel bewustzijn’ zien en hoe je haar hier doorheen leidt.
 • Hoofdstuk 4 geeft je inzicht in de top 7 fantasieën van vrouwen, 246 EXTRA kant-en-klare voorbeeldzinnen en een geweldig deel over bondage.
 • Hoofdstuk 5 biedt de simpele truc om dirty talk doodeenvoudig te maken.
 • Mijn persoonlijke favoriet Hoofdstuk 6 “Verbale Orgasmeturbo’s” geeft ons de kracht & macht om 1. haar te laten komen op commando en 2. haar orgasmes sterker en langer te maken.
 • Hoofdstuk 7 & 8 heeft als afsluiting de complete dirty talk woordenlijst van Luuk Zwart plus hoe je de natte droom van iedere vrouw wordt.

Mijn ervaring met Dirty Talk Geheimen

Enerzijds de simpliciteit. Anderzijds de kracht. Het verbaast me telkens weer.

Wie had verwacht dat je een vrouw kan laten komen door precies het tegenovergestelde te doen van wat je normaal altijd doet?

Had jij verwacht dat je:

 • een vrouw op commando kan laten komen?
 • haar langer kan laten komen?
 • haar intensere orgasmes kan laten ervaren?
Alleen al met een paar simpele woorden?

Ik niet. 

Mijn ervaring met Dirty Talk Geheimen is simpelweg geweldig, onmiskenbaar en vooral onverwacht. De kracht van dirty talk heb ik altijd sterk onderschat. Sowieso was ik eerst vrij sceptisch over dit boek. 

dirty talk geheimenDat is het grappige van het meeste materiaal van Luuk Zwart. Hij geeft informatie waarbij ik vaak denk ‘het zal wel’ of ‘wat voegt dat nou toe’. Pas als je het echt gaat gebruiken merk je de kracht. En dat terwijl het allemaal niet zo moeilijk is. Je moet het alleen even weten.

De kracht van woorden: onderschat ze niet. Slechts één woord kan haar botergeil maken. Tegelijkertijd kan één geluidje of één woord ervoor zorgen dat ze nooit meer seks met je wil. Het is bizar.

In Dirty Talk Geheimen leren wij hoe we onze woorden EN ons stemgebruik optimaal benutten en optimaliseren om het meeste uit ons seksleven te halen. 

Het helpt ons bij:

 1. Wat we moeten zeggen in bed.
 2. Hoe we iets moeten zeggen.
 3. Wanneer we het wel en niet moeten zeggen.

Alles om ervoor te zorgen dat zij verslaafd aan je raakt en met niemand anders meer seks wil dan JOU!

Wat maakt dit boek zo uniek?

In de Meesterminnaar Methode zorgt Luuk Zwart er al voor dat de vrouw(en) met wie je bent verslaafd aan je raakt/raken. Je leert zelfs hoe je ze verliefd op je kan maken.

Met Dirty Talk Geheimen ga je nog een stap verder. Niet alleen maak je haar verslaafd aan je. Je zorgt voor een heel duidelijke rolbepaling in de slaapkamer. Jij bepaald hoe het gaat. Jij hebt de macht over wat er gebeurd en wat zij moet doen.

Jij bent de man en neemt de leiding. Zij is de vrouw en is meer onderdanig; de volger.

Door de 6 fasen en al het andere wat in Dirty Talk Geheimen wordt weergegeven tot op de letter te volgen ga je op korte EN lange termijn meesterlijke resultaten zien:

 • Je seksleven krijgt compleet nieuw leven ingeblazen.
 • Ga naar het volgende niveau met de macht die jij hebt.
 • Jij geniet 8000x meer van de seks die je hebt.
 • Je laat haar intens genieten van jullie intimiteit.
 • Er is geen twijfel meer mogelijk over wie er dominant is en wie onderdanig.
 • Experimenteer hier oneindig mee en wissel af. 
 • Jouw seksleven zal nooit meer saai zijn.
 • Je laat haar iedere keer weer (meerdere keren) komen.
 • Enzovoorts…

Waarom zou je het boek willen lezen?

Feit blijft. De producten van Luuk Zwart zijn aan de prijs. Daarover later meer (ik heb een leuk aanbod voor je). Lees nog even rustig verder…

Of het boek de investering waard is, probeer ik zo goed mogelijk voor jou op te helderen in dit artikel.

Wat levert het boek jou op?

 • Een spannend & afwisselend seksleven.
 • Het biedt jou de mogelijkheid om de leiding & macht terug te nemen in de slaapkamer (en daarbuiten).
 • Nooit meer twijfelen of je romantisch of ruw moet zijn. 
 • Geen aarzeling meer in wat je wel of niet kan zeggen. En HOE je het moet zeggen.
 • Meiden die blijvend seks met je willen.
 • Een attitude waar vrouwen van houden.
 • Inzichten in hoe vrouwen WERKELIJK over seks denken.
 • Een kijkje in het brein van vrouwen. Je leert precies wat ze willen van jou als man.

Dit allemaal op humoristische en simplistische wijze geschreven. Luuk Zwart schrijft niet alleen over interessante onderwerpen en biedt informatie waar je mee uit de voeten kan. De manier van schrijven spreekt mij persoonlijk erg aan. 

Ik lag geregeld in een scheur om zijn opmerkingen.

Waarom zou je het niet willen lezen?

Dirty Talk Geheimen is niet voor iedereen weggelegd.

Helemaal niet voor de zoetsappigen onder ons. De mensen die denken dat als je een vrouw maar lief behandeld, je er dan wel komt.

Ik zeg hiermee niet dat je een vrouw niet lief moet behandelen. Integendeel. Behandel haar met respect en wees lief. Wees tegelijkertijd de man en neem de leiding. Dat betekent dat je haar gerust als een stuk vlees en jouw sletje mag behandelen in bed. Vrijwel elke vrouw vind dit geweldig.

De vrouwen die ik heb ontmoet in ieder geval wel.

Niet elke man wil dit, maar iedereen kan het (leren). Als je maar wil.

Als je happy bent met je huidige  seksleven, koop dan het boek niet. Als je geen idee hebt of dirty talk iets voor jou en je partner kan betekenen. Dan heb je het artikel denk ik niet goed gelezen.

Dirty talk, en daarmee de woorden die je in en rondom de slaapkamer gebruikt, is één van de meest krachtige elementen in jouw seksleven. Ze kunnen het maken óf breken.

Dirty Talk Geheimen is (niet) geschikt voor...

Hoe goed je ook DENKT te zijn in bed. Dirty Talk Geheimen is geschikt voor iedere man die zijn seksleven tot ongekende hoogtes wil brengen.

Natuurlijk geloof je de lieve dingen die vrouwen tegen je zeggen. Dat je geweldig was. Dat je heerlijk bent. Dat ze nooit meer iemand anders wil. Is goed voor je ego.

Dirty Talk Geheimen is alleen voor mannen geschikt die hun ego aan de kant kunnen zetten en bereid zijn om extravagante groei door te maken.

Het is moeilijk om alles uit Dirty Talk Geheimen onder de knie te krijgen. Het vergt oefening. Tijd. Uitproberen. En, soms een klap in je gezicht. 

Op het moment dát je eenmaal de basis en de rest onder de knie hebt, ga je dingen beleven die je NOG NOOIT hebt meegemaakt. 

Ik zei het al eerder en ik zeg het nog een keer: Dirty Talk Geheimen is geen ebook. Het is een ervaring.” en daar blijf ik bij.

Bonus: Dirty Talk Geheimen Aanbod

We zijn aan het einde gekomen van deze recensie. Is het een nieuw hoofdstuk in jouw (seks)leven?

Aangezien je zover bent gekomen wil ik je belonen. Je wilt het boek wel kopen, maar vindt het wat te duur. Of je bent je er wel van bewust dat het boek een waardevolle toevoeging aan jouw arsenaal als meesterminnaar zal zijn; toch twijfel je over de ECHTE waarde van dit boek.

Daarom gebruik je onderstaande link. Je gaat direct naar de pagina van Luuk Zwart zelf, MAAR krijg je Dirty Talk Geheimen voor de meest goedkope prijs op dit moment mogelijk.

See For Yourself.

Check het snel, de prijs kan namelijk binnen no-time met 20% tot 50% omhoog gaan, zoals vorig jaar het geval was bij de Meesterminnaar Methode en Conversatie Koning.

Veel plezier in het land van ongekende mogelijkheden!

Deel dit bericht op...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest