gespreksninja

Mooi dat je een kijkje neemt bij Gespreksninja. Gespreksninja, een online cursus die ontwikkeld is door Tim Veninga. Tim is het brein achter Versiercoach. Net als de AttractionGym coachen zij mannen om meer succes met vrouwen te krijgen.

In dit artikel lees je:

 • Wat je van Gespreksninja kan verwachten
 • Wat geweldig is aan Gespreksninja
 • De nadelen van Gespreksninja
 • De grootste verschillen tussen Conversatie Koning en Gespreksninja
 • Voor wie Gespreksninja geschikt is

Heb je geen zin om het hele artikel te lezen? Helemaal op het einde staat de conclusie, waarin de grootste verschillen & de voor- en nadelen van Gespreksninja en Conversatie Koning zijn beschreven. Scroll hiervoor naar beneden.

Wat je krijgt bij het aanschaffen van Gespreksninja

Zowel Gespreksninja als Conversatie Koning heb ik in mijn bezit. Jaren geleden, toen ik nog zeer onsuccesvol was met vrouwen heb ik beide producten aangeschaft. Ik ben begonnen met Gespreksninja en toen ik erachter kwam dat het niet de verwachtte resultaten leverde, heb ik nog een investering gedaan in de online cursus Conversatie Koning.

Zodra je Gespreksninja hebt aangeschaft krijg je twee e-mails van Tim Veninga. Eén van die e-mails bevat het eBook ‘Gespreksninja: 698 Kant-En-Klare-Zinnen’. Oftewel, je krijgt een eBook met bijna 700 voorbeeldzinnen die je kan gebruiken in je contact met vrouwen.

Denk aan:

 • Openingszinnen.
 • Zinnen die je kan gebruiken bij veelvoorkomende vragen van haar kant.
 • Statements.
 • Gespreksbruggetjes maken.
 • Veelvoorkomende testjes van haar kant.
 • Hoe je een connectie met haar opbouwt.
 • Hoe je het gesprek seksueel maakt zonder dat je als een creep overkomt.
 • Etc.

Al met al een zeer veelzijdig eBook waar je je al goed mee kan redden in gesprekken. Tevens is er in het begin een korte handleiding over hoe je de hele training in combinatie met het eBook effectief gebruikt.

De tweede mail bevat inloggegevens voor de gehele videotraining. Dat ziet er als volgt uit:

gespreksninja
gespreksninja

Zoals je ziet, een zeer veelzijdige cursus. 

Wat ga je in grote lijnen leren in deze cursus? 

Het programma heeft als doel jouw verlegenheid en onvermogen met vrouwen voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen. Waar je ook bent en met wie je ook bent, je hebt ALTIJD de mogelijkheid om een geweldig gesprek met vrouwen aan te knopen. 

Je leert tijdens de cursus:

 • Hoe je haar aan kan spreken.
 • Hoe je het gesprek gaande houdt.
 • Verschillende manieren om het gesprek spannend of diepgaand te maken.
 • Wat je kan doen, zodat je ALTIJD weet wat je moet zeggen.
 • Het gesprek seksueel te maken.
 • Hoe je ervoor zorgt dat ze zich tot je aangetrokken voelt.
 • Hoe je altijd, overal en met wie dan ook vrouwen kunt versieren.

De eerste 6 modules leren je de basis van hoe je een Gespreksninja wordt en hoe je haar nat maakt met woorden.

In Bonusmodule 1 leer je hoe je Gespreksninja toepast op vakantie. 

En mijn persoonlijk favoriet: Bonusmodule 5 – DE SOCIALE DOMINANTIE METHODE.

 • Zowel Gespreksninja als Conversatie Koning zijn producten met als doel om jouw gesprekken met vrouwen te vergemakkelijken. De cursussen laten je zien hoe je gesprekken voert met vrouwen, voornamelijk met vrouwen die je nog niet eerder hebt gesproken. Wat zeg je, hoe zeg je het en hoe zorg je ervoor dat ze met je mee naar huis gaat. Als dat je doel is tenminste 😉

De voordelen van Gespreksninja

Ik zal eerlijk zijn. Gespreksninja is een geniaal product, ook al staat op deze website Conversatie Koning natuurlijk centraal. Waarom Conversatie Koning beter is, leg ik zo uit. Allereerst wil ik met je de voordelen en genialiteit van Gespreksninja bespreken.

gespreksninjaZoals ik zojuist al zei, mijn persoonlijk favoriete onderdeel van Gespreksninja is De Sociale Dominantie Methode.

Alleen dit onderdeel al is wat mij betreft de prijs waard. Als de rest allemaal was weggelaten, had ik alleen voor dit onderdeel van Gespreksninja de €99,- willen neerleggen.

De Sociale Dominantie Methode bestaat uit twee delen van een anderhalf uur durende geluidsopname met drie datingcoaches die in gesprek zijn. Waaronder Tim Veninga zelf.

Ze praten in die anderhalf uur over hoe je vrouwen versiert in je al bestaande sociale omgeving. Dus bijvoorbeeld vriendinnen van vriendinnen of een meid bij wie je gefriendzoned bent, leuke vrouwen op je werk, op school en waar dan ook. 

Als je vrouwen wilt versieren in je sociale omgeving, dan is dit de methode. Het werkt geweldig. Voor mij heeft het niet alleen in mijn directe sociale omgeving gewerkt, maar door de zeer praktische adviezen van de drie deskundigen, boekte ik direct meer succes BUITEN mijn directe omgeving.

Vandaar: ge-ni-aal.

De mindere kanten van Gespreksninja

Gespreksninja werkt. 

Je kunt er lang of kort over praten. Hoe je het ook went of keert, het werkt.

Alleen werkt het niet helemaal zoals ik had gehoopt. Gespreksninja werkte in mijn geval pas op het moment dat ik al een gesprek met een vrouw kon beginnen en op gang kan houden.

Hoe kan dat?

Als je een beginner bent en totaal geen idee hebt hoe je een leuke meid of mooie vrouw moet benaderen, dan is Gespreksninja te ingewikkeld.

Zeker, het biedt de enige openingszin die je OOIT nog nodig zult hebben. Het is dé openingszin die ik altijd nog gebruik bij het aanspreken van onbekende vrouwen.

Maar dáárna…. gaat Gespreksninja voor mij de mist in. Het is te overdreven. Vaak te grof in mijn ogen, te direct en te extreem.

Als ik zinnen gebruik uit Gespreksninja als beginner dan voelt dat totaal niet goed aan. Dat al die nieuwe informatie vreemd aanvoelt is op zich niet raar, want je moet sowieso uit je comfort-zone stappen. Gespreksninja gaat hierin echter te ver. Het is een te grote stap om de zinnen te gebruiken.

De cursus is te abstract en te lastig toe te passen voor beginners.

Laat ik het wat meer toelichten door op de grootste verschillen tussen Gespreksninja en Conversatie Koning in te gaan.

 • Pas als je gevorderd bent in het aangaan & in stand houden van gesprekken met vrouwen... Dán komt Gespreksninja in het spel en kun je er wel degelijk belachelijk veel succes mee behalen.

De grootste verschillen tussen Gespreksninja en Conversatie Koning.

Allereerst de prijs. Gespreksninja kost €99,-. Conversatie Koning kost €57,-.

Beide hebben 6 basismodules en een eBook. Voor meer informatie over hoe Conversatie Koning eruit ziet, check deze review.

Daar waar Gespreksninja echt een cursus is voor mannen die het beginstadium (vrouwen überhaupt aan durven spreken en een kort gesprek voeren) al voorbij zijn, is Conversatie Koning JUIST voor jou als je nog in het beginstadium zit. Niet alleen dat, ook daarna pas je de theorie uit Conversatie Koning toe, zodat je gesprekken intiemer, spannender, seksueler en diepgaander worden.

gespreksninja Ik begon zelf met Gespreksninja en kocht daarna Conversatie Koning. Het was beter geweest om het andersom te doen. Wil je Gespreksninja voor jezelf tot een succes maken, dan wil je eerst leren hoe je op een authentieke manier vrouwen benadert en een gesprek in stand houdt.

Kan je dat al? Weet je al hoe je vrouwen aanspreekt en ben je in staat om een redelijk gesprek met haar te voeren? Gespreksninja maakt jullie gesprek vol emotie, grappig, sexy, spannend en absurd. 

Daarnaast is Conversatie Koning professioneler. De manier hoe Tim Veninga de video’s heeft opgenomen, vallen in het niet in vergelijking met hoe Daan de Ram en Arnoud van Veen van de AttractionGym de video’s hebben gemaakt.

In Conversatie Koning leer je op een authentieke manier vrouwen versieren. Hoe laat je je eigen persoonlijkheid op de meest aantrekkelijke manier aan die mooie vrouw doorschemeren. 

Als je Gespreksninja toepast, ga je meer over op een extreme versie van jezelf, waarin je de ultimate player gaat uithangen. Het is dan de vraag of je wel jezelf blijft, of dat je slechts een persona opzet. 

Indien je op zoek bent naar aangenamere, prettigere, leuke en wat meer chill contact met vrouwen, dan is Conversatie Koning de uitkomst.

Wil je een extreme versie uit jezelf naar boven halen, zonder dat je echt rekening houdt met háár gevoelens? Dan is Gespreksninja voor jou gemaakt.

Speciaal voor jou, de conclusie:

Gespreksninja

 • Kost eenmalig €99,-
 • Bevat één eBook, 6 modules en 6 bonusmodules (waaronder het audiobook Manslut).
 • Vrouwen versieren op een behoorlijk extreme manier. Je moet al in staat zijn een gesprek te beginnen en in stand te houden, wil je Gespreksninja toe kunnen passen. Heb je dat vermogen nog niet, dan voelen de technieken als te ver van je bed.
 • Deze cursus is er op gericht om je tot player om te dopen. Heb je dat nu nog niet in je, dan word je dat niet zomaar en is het af te raden deze cursus aan te schaffen. Begin rustig is mijn advies en leer van mijn fouten.
 • Je leert in deze cursus niet hoe je van het stemmetje ‘Ik weet niet wat ik moet zeggen’ afkomt. Je leert wel gesprekken die je al kan maken tot hogere niveau’s te brengen.

Conversatie Koning

 • Kost eenmalig €57,-
 • Bevat één eBook, 6 modules en 3 bonusmodules (waaronder een infield video + uitleg door Daan de Ram).
 • Vrouwen versieren op een authentieke manier. Je leert hoe je de meest aantrekkelijke versie van jezelf kan zijn en hoe je dit laat zien aan leuke vrouwen. Wil je weten hoe je haar aanspreekt, zodat ze je leuk vindt en ook hoe je dáárna met haar om wilt gaan? Begin dan met Conversatie Koning.
 • Deze cursus is er op gericht om aantrekkelijkheid vanuit JEZELF te genereren. Sociale omgang met vrouwen en hoe je geweldige kort- of langlopende relaties creëert. 
 • Je leert in deze cursus hoe je voor eens en voor altijd AFSCHEID neemt van dat irritante stemmetje: “Ik weet niet wat ik moet zeggen.” Waar ik zelf jarenlang last van heb gehad. 
Deel dit bericht op...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest