Als je overweegt om aan de gang te gaan met Sociale Superster (voorheen Gym30) van AttractionGym wil je eerst weten of het de investering waard is. 

Niet gek, want de prijs mag er zijn. 

Vorig jaar ben ik zelf met de online videocursus aan de slag gegaan. Het was een waanzinnige tijd en ik heb veel gekke dingen meegemaakt. Wat het programma mij heeft opgeleverd en of het iets voor jou is ga je allemaal in deze review lezen. 

Gelukkig voor jou ben je nu hier en lees je de recensie op ConversatieKoning.nl. Hier vind je alleen recensies van producten die ik ECHT heb uitgeprobeerd. Lees snel verder zodat je ontdekt wat je kan verwachten van de online cursus.

Wat krijg je na betaling van Sociale Superster?

Voordat we daadwerkelijk ingaan op mijn ervaringen met Sociale Superster, wil ik je eerst meenemen in wat je exact voor je gaat zien zodra je hebt betaald.

De cursus beslaat 30 dagen en uiteindelijk 60 missies om te voltooien.

Per dag kan je de standaard Challenge van die dag doen of je kunt de ‘Bikkel Challenge doen. Aan jou de keuze.

Vooral als beginner is het raadzaam om de lat niet té hoog te leggen. Ga daarom gewoon voor de standaard Challenge. Deze is in mijn ogen namelijk al moeilijk genoeg. Je wordt hierbij al ruimschoots op de proef gesteld.

Later, als je alles hebt gedaan en je wilt naar het volgende niveau; sure, ga dan voor de Bikkel Challenge.

Doe het rustig aan. Dan ga je al hard genoeg. Geloof me 😉

Naast de 30 dagen heeft AttractionGym drie bonussen en een introductie toegevoegd. Vrijwel alles wordt ingesproken door Daan. Hij demonstreert alle missies eerst zelf (en legt daarbij een stukje theorie uit)

And then, it’s all up to us.

Dit krijg je te zien:

Goed, het ziet er direct na betaling niet exact zo uit. Op dit moment zie je namelijk dat ik toegang heb tot alle dagen en missies van de cursus. Omdat ik ze allemaal al heb voltooid.

Als je net aan de cursus begint is dat niet het geval. Je hebt dan alleen toegang tot de bovenste drie bonussen – gebruik die ook want ze zijn SUPERhandig – en de Introductie.

Op het moment dat je die Introductie hebt gedaan kan je pas naar Dag 1. Heb je die vervolgens weer voltooid, ga je naar Dag 2. Enzovoorts.

Zo werkt het.

Voorbeeld van Dag 18 'The Rampage'

Een voorbeeld van Dag 18, een leuke missie. Zo krijg je een indruk van wat je te wachten staat. 

Niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk gaat worden. En toch zie je dat het allemaal best te doen is. Het doel van Dag 18 is dat je 10 zeer korte interacties (<10 seconden per interactie) doet.

Bijvoorbeeld:

 • High five
 • Korte interactie “Hee, wat zie jij er vrolijk uit. Waar ga je naar toe vandaag. Oké, bye.”
 • Knuffel
 • Box
 • Etc.

Doe de Challenge en daarna eventueel de Bikkel Challenge (heb ik zelf wel gedaan – en de missie is geslaagd) en dan ben je voor die dag weer klaar. Meer hoef je niet te doen.

Dat is het mooie van Sociale Superster; Bekijk de video. Doe de challenge. En bam, je kan naar huis.

Mijn ervaringen met Sociale Superster

De cursus lijkt overweldigend. En dat is het ook wel. Toch zit er een hele fijne opbouw per dag en in de missies. Het is niet dat je in één keer voor de leeuwen wordt gegooid. Integendeel, alles gaat in baby stapjes, zodat de drempel zo laag mogelijk is om de challenge van die dag te doen EN te behalen.

Mijn ervaring daarmee is dat elke missie enerzijds wel uitdagend is en tegelijk goed te doen. De challenges zijn niet te hoog gegrepen; dat is het fijne.

Het hielp mij ontzettend dat je het eerst Daan ziet doen. Hij demonstreert het moeiteloos met een positieve vibe. Daarna word je uitgedaagd om de straat op te gaan om het zelf te doen. Dat betekent dat je hier wel even de tijd voor moet nemen.

Als je op dit moment een ontzettend druk leven hebt, plan dan voor elke dag een uurtje in wanneer je de missie gaat doen. Op dit manier voorkom je dat je excuusjes gaat verzinnen.

Zelf heb ik het geluk dat ik geen fulltime baan heb. Mijn dagen kan ik zo indelen zoals ik zelf wil, dus voor deze challenge maakte ik bewust tijd vrij.

Om 9:00 uur heb ik voor 30 dagen lang in mijn agenda geschreven. Dag 1, Dag 2, Dag 3, etc. Om 9:00 uur ging ik de missie bekijken, meeschrijven en direct uitvoeren. Soms is het een ‘thuisopdracht’ en vaak moet je de straat op.

Mijn ervaring is dat je niet te veel moet denken. Gewoon doen.

Sociale Superster draait er volledig om dat je chill wordt met het aanspreken, praten en aanraken van wildvreemde vrouwen. 

En ja, dat lukt ook. Na een week merkte ik al dat ik er minder moeite mee had om de missies uit te voeren. In het begin is het wel nogal onwennig en echt even een kwestie van doorbijten.

Ik moest wel vaak die drempel over. “Niet denken maar doen.” was mijn motto. “Na 30 dagen is het weer voorbij.”

Je maakt van alles mee. Dingen die je anders NOOIT had meegemaakt. Om eerlijk te zijn, had ik het allemaal niet willen missen. Hoe pittig het vaak ook was.

Het uitvoeren van de missies heeft mijn hele leven in positieve zin beïnvloed. Ik maak veel makkelijker contact met leuke vrouwen (en met mensen in het algemeen for that matter). Die aanspreekangst is zo goed als verdwenen. 

Nadelen van Sociale Superster

Succes (met vrouwen) komt niet zomaar aanwaaien.

Dat heb je zelf al wel gemerkt. Daarom ben je op zoek naar een hulpmiddel waardoor je WEL dat succes krijgt waar je zo naar verlangt.

Sociale Superster heeft mij daar zonder meer bij geholpen en gaat ook jou daar zonder een spatje twijfel bij helpen.

Als je bereid bent om te doen wat ervoor gedaan moet worden. Als je hongerig genoeg bent en de pijn wilt doorstaan.

Want pijnlijk gaat het zijn. Ook daar, beste vriend, is geen twijfel over mogelijk. 

De pijn die je gaat doorstaan. De moeite die doet je voor je eigen succes kan als nadeel worden ervaren.

Het is ook een nadeel maar het is wel wat gedaan moet worden om dat heerlijke gevoel van vrijheid te hebben. Soms moet je eerst een dal ondergaan om de piek te ervaren. Zo zie ik het bij Sociale Superster. 

Ook al is het onwijs exciting om alle missies uit te voeren. Het is pittig. Zwaar. Slopend. Moeilijk. Dat is een nadeel. 

Wat gaat Sociale Superster jou opleveren?

Sociale Superster heeft mij VEEL opgeleverd. 

Als jij het lef hebt om de uitdaging aan te gaan en jezelf de komende maand flink op de proef te stellen, verwacht dan na afloop van dag 30:

 • Met meer vrouwen gezoend in 30 dagen tijd dan in het afgelopen jaar.
 • Als je het goed doet één of meerdere vrouwen in je bed door je acties.
 • Ontelbaar veel leuke interacties gehad met mooie, leuke vrouwen.
 • Een kick omdat je het 'toch maar even gedaan hebt'.
 • Een gevoel van waanzinnig zelfvertrouwen (je voelt je de koning).
 • Nieuwe dates, nieuwe telefoonnummers en nieuwe kansen.
 • Je weet dat je vanaf nu vrouwen moeiteloos aan kan spreken, waar en wanneer dan ook.
 • Angst en onzekerheid is vrijwel volledig verdwenen in je interacties met vrouwen.

Zoals ik al zei, niet alleen mijn zelfvertrouwen met vrouwen is waanzinnig verbeterd. Mijn hele leven is in positieve zin beïnvloed door het ondergaan van Sociale Superster. 

Gun jezelf dit succes. Gun jezelf dit gevoel van ‘ik heb dit onderdeel van mijn leven nu EINDELIJK op orde. Het is heerlijk.

Deel dit bericht op...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest